Vaten-en afval verwerking

2-S ondersteunt u naast het leveren van vloeistoffen, ook bij het afvoeren van lege vaten, IBC’s en gebruikte vloeistoffen. Om u volledig te ontzorgen werken wij samen met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in afvalverwerking en het recyclen van lege vaten en IBC's.

Lege vaten ophalen

Met het Recollect Systeem van de firma Janus Vaten bieden wij u de mogelijkheid om lege gebruikte verpakkingen, zoals vaten en IBC’s op te laten halen. De gebruikte verpakkingen worden na reconditionering opnieuw ingezet of verwerkt tot regranulaat. Met het hergebruik van verpakkingen leveren we een bijdrage aan het terugdringen van het CO2 gebruik en nemen deel aan de circulaire economie.

Ook Janus Vasten staat voor kwaliteit. Zij zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Heeft u interesse in ophalen van lege verpakkingen of hergebruik. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Gebruikte vloeistoffen afvoeren

In samenwerking met Fluidservice verzorgen we het afvoeren van gebruikte vloeistoffen. Na kwaliteitscontrole van de vloeistof wordt deze afgevoerd of ,indien mogelijk, door een separator gehaald en opgevangen in schone containers voor hergebruik. Het afvoeren word verzorgd conform milieuwetgeving; Besluit inzamelen afvalstoffen (beschikking nr. 2000/532/EG).