Reiniging en onderhoud

2-S heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van machinereiniging. Of het nu is voor preventief onderhoud of jaarlijkse reiniging van uw machines of emulsiesystemen, 2-S heeft samen met zijn partner Fluidservice de juiste expertise in huis.

Kwaliteit, professionaliteit en servicegerichtheid staan bij 2-S hoog in het vaandel. Professionele kwaliteit niet alleen in mensen, middelen en materialen, maar ook in visie, pro-actief meedenken en flexibiliteit. 2-S is een betrouwbare partner met een compleet pakket aan diensten en producten welke uiterst betaalbaar zijn dankzij een no-nonsense organisatie.

Schone werkomgeving

Een goede werkomgeving is de basis voor het welzijn en de prestaties van uw mensen. Hygiëne en een opgeruimde, schone werkomgeving zijn hiervoor van essentieel belang. Ook voor uw klanten, bezoekers en medewerkers geldt natuurlijk dat u op elk moment een vlekkeloze indruk wilt maken. 2-S heeft alles in huis om dit voor u te realiseren.

Tevens verzorgen we een op maat gemaakt programma voor het beheer van al uw vloeistoffen binnen ons FSM. Voor vrijblijvende informatie kunt u een email sturen naar: info@2-s.eu

 

 

 Voorbeelden van vóór en na reiniging