Over 2-S Service & Specialties

 

Geschiedenis
2-S bv is opgericht in 2004 en ontstaan vanuit de firma D.A.Stuart en BIB production. Specialisten in respectievelijk metaalbewerking en industriële reinigers. Naast het leveren van klant-specifieke producten, kwam er steeds meer vraag voor bewerking-specifieke producten. Deze markt is inmiddels sterk gegroeid en heeft in 2015 geleid tot een overname van de Benelux-tak van de firma Petrofer. Vanuit deze situatie is er een hechte samenwerking geweest en zijn er nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd, waaronder de Emulcut 160, Emulcut 7150 en Feroclean N600.

Uw technologische partner in vloeistoffen voor de metaalindustrie
Maakt u gebruik van vloeistoffen bij het bewerken of behandelen van metalen? Dan stellen wij ons graag aan u voor: 2-S, expert op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen, reinigingsvloeistoffen en de bijbehorende machinesmeermiddelen; dit alles mogelijk samengepakt in een vloeistof- en service management (FSM). Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook deskundig adviseren. Duurzaamheid, vermindering van milieuvervuiling en verlaging van bedrijfskosten zijn belangrijke voordelen van een efficiënt vloeistofbeheer. 2-S helpt u dit te realiseren.

Wat kunt u van ons verwachten?
2-S levert niet alleen kwaliteitsproducten, maar kan ook de kwaliteitscontrole, het Fluid en Service Management (FSM), het reiniging van machines tot en met de opslag van koel- en smeermiddelen verzorgen. 2-S kan uw bedrijf en werknemers inspireren, adviseren en ondersteunen op het gebied van metingen, total cost of ownership en engineering. Dit doen wij uiteraard duurzaam en volgens de laatste regel- en wetgeving.