Plug & Play demiwater-installatie

Geplaatst: 09-11-2018

Plug & Play demiwater-installatie

Om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen en de koelsmeervloeistoffen van 2-S zo optimaal mogelijk te gebruiken is IMPA Precision gestart met het gebruik van demiwater in de verspaningsmachines. Sinds drie weken heeft IMPA Precision op advies van 2-S Service & Specialties een mobiele, plug & play reverse-osmose demiwater-installatie in gebruik van de firma Grünbeck Waterbehandeling.

Demiwater-instalatie

(Rechts in beeld: demiwater-instalatie AVRO-flex 400 van Grünbeck aangesloten op het vat met Emulcut 160.)

Deze unieke installatie werkt als plug & play en is mobiel. Er is niets meer nodig dan een wateraansluiting en een afvoerputje. Ideaal voor alle verspanende bedrijven in de regio die high-tech onderdelen maken voor onder andere de semi-conductor-, optische en medische industrie. De installatie is zeer compact; 140x40x50 cm en de kwaliteit van het demiwater (hardheid: 0, geleidbaarheid:

De firma Grünbeck Waterbehandeling levert vergelijkbare installaties in verschillende capaciteiten, maten en toepassingen. Mocht u meer informatie willen over de test bij IMPA Precision, de installatie van Grünbeck of metaalbewerkingsvloeistoffen in combinatie met demiwater, neem dan contact op met 2-S Service & Specialties via +31 492 590 443 of info@2-S.eu

« Nieuws overzicht