Isocut LG 7 HM-p

Isocut LG 7 HM-p is een multifunctionele volle olie op basis van GTL-olie (Gas-to-liquid). De Isocut LG 7 HM-p is geschikt voor diverse bewerkingen waaronder draaien- en frezen, slijpen en honen.

In vergelijking met minerale basisoliën met dezelfde viscositeit hebben GTL basisoliën een aantal voordelen: een hoger vlampunt, weinig geur en een lagere vluchtigheid. Deze kenmerken resulteren in superieure arbeidsveiligheidsvoorwaarden en procesefficiëntie.

Isocut LG 7 HM-p bevat een speciale technologie voor het verbeteren van standtijden van gereedschappen. de Isocut LG 7 HM-p is geschikt voor het bewerken van hardmetaal en nikkel. Bijvoorbeeld het slijpen van hardmetalen gereedschappen.

Isocut LG 7 HM-p heeft een hoog vlampunt in combinatie met een lage viscositeit en vermiderd hierdoor verdampingsverlies. De voordelen van een lage viscositeit zijn het verschaffen van een uitstekend koelrendement, spoeling van vuil, verbeterde filtratie en beluchting en snelle warmteverwijdering uit de snijzone.

Specificaties

- Soortelijk gewicht @ 20°C ASTM D 7042 ca. 0.811 g/cm3
- Viscositeit @ 20°C ASTM D 7042 ca. 12 mm2/s
- Viscositeit @ 40°C ASTM D 7042 ca. 7 mm2/s
- Vlampunt ISO 2592

> 165

 °C
- Vloeipunt ISO 3016 ca. - 20  °C
- Koper corrosietest DIN en ISO 2160 max. 1b

Technische voordelen

Referenties