Verspaningsvloeistoffen

2-S levert een breed assortiment verspaningsvloeistoffen. Deze worden onderscheiden in waterverdunbare metaalbewerkingsvloeistoffen (emulsies) en volle oliën.

Emulcut-serie

De Emulcut-serie is een serie van waterverdunbare metaalbewerkingsvloeistoffen voor draaien, frezen, slijpen en andere verspanende bewerkingen. Alle producten uit de Emulcut-serie beschikken over dezelfde kwaliteit en onderscheiden zich in de toepassing of zijn speciaal ontwikkeld voor bepaalde materialen of waterkwaliteiten.

Eigenschappen:

Voor meer informatie over de Emulcut-serie, neem contact op per mail of via de telefoon.

Isogrind-/Isocool-serie

Isogrind-/Isocool-serie zijn hoogwaardige waterverdunbare slijpvloeistoffen onder andere geschikt voor hardmetaal. Alle producten zijn vrij van boorzuur en formaldehyde.

Voor meer informatie over de Isogrind-/Isocool-serie, neem contact op per mail of via de telefoon.

Volle snij-oliën - Isocut-serie

De isocut-serie is een reeks van volle olieën geschikt voor de verspanende industrie. Uniek zijn de producten op basis van GTL-olie. Voordelen: Minder damp- en rookvorming en hoger vlampunt. Vrij van aromaten, kleur- en geurloos. Een hoge viscositeits-index, dus optimale snij-eigenschappen ook bij hogere temperaturen.

Tevens nauwelijks uitsleep aan werkstukken en spanen en vriendelijk voor de verspaner.

Voor meer informatie over de Isocut-serie, neem contact op per mail of via de telefoon.

Smeerolie voor draadtappen

Speciale, hoogviskeuze zuivere olie voor het tappen van complexe draden in onderandere aluminium, titanium en inconel.

Voor meer informatie over de Drawlub HV51, neem contact op per mail of via de telefoon.

Harderij- en quenchingproducten Hoge druk spuitgieten en smeden Speciale hydraulische oliën Verspaningsvloeistoffen Metaal vormende smeermiddelen Industriële reinigers Corrosie beschermingsproducten Papierchemicaliën Machine smeermiddelen Accessoires en toebehoren