Industriële reinigers

Voor het reinigen van metalen oppervlakken bieden 2-S en Petrofer het Feroclean programma, een breed scala aan industriële reinigingsmiddelen. Ontwikkeld met behulp van de nieuwste resultaten van onderzoek en technologie, rekening houdend met ecologie en arbeidsveiligheid, voldoen deze producten aan de eisen van alle moderne reinigingstoepassingen.

Ook om uw processen in te richten om uiteindelijk aan de Grade 1 en Grade 2 te voldoen bent u bij ons aan het juiste adres.

Feroclean-reinigers garanderen een lange levensduur met weinig onderhoud. 2-S en Petrofer bieden op maat gemaakte reinigingsmiddelen, hetzij als individuele producten of als op maat ontworpen systeemoplossingen voor productieprocessen.

Deze producten zijn het “zusje” van de watermengbare verspaningsvloeistoffen. Deze producten zijn opgebouwd met dezelfde technologie en daarmee conform REACH; geen boorzuur en formaldehyde(donoren).

Ontvetter voor machine en werkplaats

Bij het reinigen van de (binnenkant) van machines worden vaak zeer corrosieve en onvriendelijke ontvetters gebruikt die de kwaliteit van koelemulsies en andere smeermiddelen aantasten. De Feroclean N600 10 is een reinigingsvloeistof die uitstekend ontvet en op dezelfde basis is ontwikkeld als de Petrofer Emulcut-serie. De Feroclean N600 10 tast de emulsie niet aan en kan dus probleemloos worden ingezet om de binnenkant van de ramen in uw CNC-frees- of draaibank te reinigen.

Systeemreiniger zonder bacticiden

Om een totaalconcept aan te bieden dat aan de eisen van REACH voldoet wordt bij het reinigen van machines met systeemreiniger Feroclean CS 8 Basic geadviseerd door 2-S. Geheel vrij van boorzuur en formaldehyde (donoren), geen andere bacticiden en daarmee niet schadelijks voor uw personeel.

Harderij- en quenchingproducten Hoge druk spuitgieten en smeden Speciale hydraulische oliën Verspaningsvloeistoffen Metaal vormende smeermiddelen Industriële reinigers Corrosie beschermingsproducten Papierchemicaliën Machine smeermiddelen Accessoires en toebehoren